Imprezy

 

MENU 1

Obiad na półmiskach, gorąca kolacja,

obfita zimna płyta, napoje

 

Obiad

Rosół drobiowo-wołowy z makaronem i natką pietruszki

Mięsa pieczone, grillowane i smażone – 2szt na osobę, serwowane na półmiskach ziemniaki, kluski śląskie oraz trzy rodzaje surówek

 

 

Kolacja gorąca

 

Bogracz wieprzowy  lub barszcz czerwony z pasztecikami

 

Zimna płyta (na stół)

Kompozycja wędlin i mięs pieczonych

Tatar na grzance z wędzonym łososiem

Panierowany filet z mintaja w zalewie octowej

Kanapki z włoskimi wędlinami

Śledź a’la Matjas w towarzystwie chrupiącej cebuli

Tortilla faszerowana grillowanymi warzywami

Sałatka z grillowanego kurczaka z kapustą pekińską i ananasem

lub sałatka z tuńczyka

 

Napoje zimne 1l/os           napoje gorące: kawa, herbata

W dzbankach

 

 

 

MENU 2

Obiad na półmiskach, gorąca kolacja, obfita zimna płyta, napoje

 

 

Obiad 

Rosół drobiowo-wołowy z makaronem i natką pietruszki

Mięsa pieczone, grillowane i smażone – 2szt na osobę, serwowane na półmiskach ziemniaki, kluski śląskie oraz trzy rodzaje surówek

 

Kolacja gorąca

 

Polędwiczka w sosie borowikowym podana z talarkami ziemniaczanymi i burakami karmelizowanymi  lub łosoś grillowany z sałatką ze świeżych warzyw i talarkami

 

 

Zimna płyta (na stół)

Kompozycja wędlin i mięs pieczonych

Tatar na grzance z wędzonym łososiem

Panierowany filet z mintaja w zalewie octowej

Kanapki z włoskimi wędlinami

Śledź a’la Matjas w towarzystwie chrupiącej cebuli

Tortilla faszerowana grillowanymi warzywami

Sałatka z grillowanego kurczaka z kapustą pekińską i ananasem

lub sałatka z tuńczyka

 

Napoje zimne 1l/os           napoje gorące: kawa, herbata

W dzbankach

 

MENU 3

Dwie kolacje gorące, obfita zimna płyta, słodki deser, napoje

 

Kolacja gorąca I

Kotlet drobiowy z pieczarkami zapieczony serem pleśniowym

podany z frytkami i bukietem surówek

 

Kolacja gorąca II

 

Bogracz wieprzowy  lub barszcz czerwony z pasztecikami

 

Deser

 

Tort bezowy z musem owocowym, szarlotka z lodami  lub lody z bitą śmietaną

 

Zimna płyta (na stół)

Kompozycja wędlin i mięs pieczonych

Kanapki z włoskimi wędlinami

Panierowany filet z mintaja w zalewie octowej

Śledź a’la Matjas w towarzystwie chrupiącej cebuli

Kolorowe koreczki serowo-warzywne z salami i szynką

Tortilla faszerowana grillowanymi warzywami

Sałatka z grillowanego kurczaka z kapustą pekińską i ananasem

lub sałatka z tuńczyka

 

Napoje zimne 1l/os                   napoje gorące: kawa, herbata

W dzbankach

MENU 4

Obiad na półmiskach, gorąca kolacja,

słodki deser, obfita zimna płyta, napoje

 

Obiad

Rosół drobiowo-wołowy z makaronem i natką pietruszki

Mięsa pieczone, grillowane i smażone – 2szt na osobę, serwowane na półmiskach ziemniaki, kluski śląskie oraz trzy rodzaje surówek

 

Deser

Tort bezowy z musem owocowym, szarlotka z lodami  lub lody z bitą śmietaną

 

 

Kolacja gorąca

 

Bogracz wieprzowy  lub barszcz z czerwony z pasztecikami

 

Zimna płyta (na stół)

Kompozycja wędlin i mięs pieczonych

Kanapki z włoskimi wędlinami

Panierowany filet z mintaja w zalewie octowej

Śledź a’la Matjas w towarzystwie chrupiącej cebuli

Kolorowe koreczki serowo-warzywne z salami i szynką

Tortilla faszerowana grillowanymi warzywami

Sałatka z grillowanego kurczaka z kapustą pekińską i ananasem

lub sałatka z tuńczyka

 

Napoje zimne 1l/os           napoje gorące: kawa, herbata

W dzbankach

MENU 5

Trzy kolacje gorące, obfita zimna płyta, słodki deser, napoje

 

 

Kolacja gorąca I

Mięsa pieczone, grillowane i smażone – 2szt na osobę, serwowane na półmiskach ziemniaki, kluski śląskie oraz trzy rodzaje surówek

 

 

Kolacja gorąca II

Polędwiczka w sosie borowikowym podana z talarkami ziemniaczanymi i burakami karmelizowanymi  lub łosoś grillowany z sałatką ze świeżych warzyw i talarkami

 

 

Kolacja gorąca III

Bogracz wieprzowy  lub barszcz czerwony z pasztecikami

 

Zimna płyta (na stół)

Kompozycja wędlin i mięs pieczonych

Kanapki z włoskimi wędlinami

Panierowany filet z mintaja w zalewie octowej

Śledź a’la Matjas w towarzystwie chrupiącej cebuli

Kolorowe koreczki serowo-warzywne z salami i szynką

Tortilla faszerowana grillowanymi warzywami

Sałatka z grillowanego kurczaka z kapustą pekińską i ananasem

lub sałatka z tuńczyka

 

Napoje zimne 1l/os           napoje gorące : kawa, herbata

W dzbankach